MeLuna Menstruatiecup Classic Shorty

Merk:MeLuna
Model:Menstruatiecup
Prijs: € 15,90 Excl. BTW: € 15,00

Beschikbare opties:

* Meluna:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

MeLuna Menstruatiecup Classic Shorty

De MeLuna cup is een menstruatiecup die gemaakt wordt in Duitsland. MeLuna is gemaakt van TPE.
TPE is een materiaal waar ook speentjes van gemaakt worden. MeLuna cups zijn vrij van Latex, Ftalaten, Bisphenol A en Alkylphenol.
De MeLuna Shorty is ontwikkeld voor dames die een verzakking of relatief korte snede hebben.

Meluna heeft 3 soorten cups:
- MeLuna Soft
- MeLuna Classic
- Meluna Sport

De MeLuna Soft uitvoering is gemaakt van 25% soepeler TPE. De MeLuna Soft is eenvoudiger te vouwen en te verwijderen, maar het vergt meer oefening om de cup te plaatsen en te openen. De MeLuna soft adviseren wij aan vrouwen die minder sterke bekkenbodemspieren hebben.
Nieuw is de MeLuna Sport. Deze MeLuna is ontwikkeld voor dames met zeer sterke bekkenbodemspieren en voor dames die vaker sporten dan gemiddeld. De MeLuna Sport is 25 %minder soepel dan de Classic, waardoor hij makkelijker uitvouwt. De Sport is in Duitsland al getest en de reacties waren zeer positief.
De MeLuna Classic zit er tussen in, heeft u geen ervaring met menstruatiecups, heeft u sterke bekkenbodemspieren, bijvoorbeeld door paardrijden of yoga, dan adviseren wij u de MeLuna Classic.

De Meluna heeft de volgende varianten; Steel, Basic, Ring, Kogel
Heeft u geen ervaring met een menstruatiecup, dan adviseren wij u de variant met de ring.
De MeLuna cup Basic heeft geen Ring, Kogel of Steel. Dit vergt meer oefening bij het inbrengen en uitnemen. Deze adviseren wij daarom aan meer ervaren cupgebruiksters.


Maatadvies:


NB: Twijfelt u tussen twee maten, dan raden wij aan om eerst de kleinere maat te proberen. Een te grote cup is onprettig en als de gekozen cup toch te klein is, kan deze bij aanschaf van een grotere gebruikt worden voor de dagen waarop u minder vloeit.

Kijk voor meer informatie bij de Veelgestelde Vragen

Naturebabies
Soort Menstruatie Cup

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed