Close Parent Pop-in Newborn Box

Merk:Close Parent
Model:newborn
Beschikbaarheid:1
Prijs: € 64,99 Excl. BTW: € 53,71
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Close Parent Pop-in Newborn Box

De close parent pop-in newborn luier is een goede betaalbare optie om de kloof tussen pasgeboren en de one size luiers te overbruggen.
In tegenstelling tot de one size pop-in luiers is deze newborn luier speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's en zit daarom vanaf de geboorte perfect.
Het voorste gedeelte van de luier is zo vorm gegeven dat hij zit onder het navelstompje in plaats van eroverheen.
De luier is dunner en de pasvorm smaller, speciaal voor de allerkleinsten. En er is rekening gehouden met het vele verschonen wat je de eerste weken doet.
Zo kun je in tegenstelling tot de one size luiers het binnenbroekje schoon vegen en er een nieuwe inlegger in leggen als er alleen geplast is, zo simpel is het!

In de doos vind je:
6 overbroekjes die passen van zo'n 2- 5 ,5 kilo (pastel kleuren assorti geleverd)
10 inleggers 

Opmerking: Wij houden ervan dat de kleuren van de inleggers passen bij de luiers, maar houd er rekening mee dat vele factoren invloed hebben op de kleuren van de inleggers eens ze in gebruik zijn. Met inbegrip van wasmiddelen en natuurlijk ook de inhoud van de luiers, zo variabel als die kan zijn. We kunnen daarom niet garanderen dat de kleuren hun integriteit behouden en in sommige gevallen vlekken krijgen of hun kleur kunnen verliezen. We verzekeren dat dit geen invloed op de functionaliteit van het product op enige wijze, verkleuren e.d. wordt niet gedekt door de garantie. 

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed