NatureBabies.nl
(0 item) - € 0,00

U hebt niets in uw winkelwagen.

shower hug, Zoom

Shower Hug™ Blauw

Wees de eerste om dit product te waarderen

Sku: HUGBL
Deze superzache doucheband is een verademing voor pijnlijke borsten onder de douche. De Shower Hug™ maakt het voor zwangere en net bevallen vrouwen weer mogelijk om volop te genieten van het douchen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95

* Vereiste velden

€ 24,95
Product Omschrijving

  Details

  Deze superzache doucheband is een verademing voor pijnlijke borsten onder de douche. De Shower Hug™ maakt het voor zwangere en net bevallen vrouwen weer mogelijk om volop te genieten van het douchen. Het superzachte, onbehandelde materiaal is een weldaad voor gevoelige borsten en tepels die samengaan met zwangerschap en het geven van borstvoeding.

  Tijdens het douchen geeft de Shower Hug™ de nodige steun aan de borsten en werkt deze ‘hug’ als een warmetecompres tegen stuwing. Gevoelige tepels worden bovendien beschermd tegen de harde waterstralen en worden gevrijwaard van zeep en cremes.

  Buiten de douche is Shower Hug™ een alternatief voor de traditionele (voedings)beha voor zacht en comfortabel support. Tevens kan het functioneren als houder van warmte- of koude compressen. Het materiaal absorbeert in lichte mate borstenmelk.

  Verkrijgbaar in 2 maten:

  S/M: lengte 88 cm, breedte 22 cm. Deze past bij een borstomvang tussen de 78 en 88 cm.

  M/L: lengte 98 cm, breedte 25 cm. Deze past bij een borstomvang tussen 88 en 98 cm.

  Machine wasbaar op 30 graden.

  Klik op de volgende link voor een filmpje over de Shower Hug: Shower Hug

   

   


Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Korte beschrijving Deze superzache doucheband is een verademing voor pijnlijke borsten onder de douche. De Shower Hug™ maakt het voor zwangere en net bevallen vrouwen weer mogelijk om volop te genieten van het douchen.
Product's Review

  Schrijf je eigen recensie

  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

CMS tab